Basisschool De Kleurenplaneet anno 1900

Donderdag 27 oktober draait basisschool De Kleurenplaneet de klok 100 jaar terug. De kinderen werken een gans jaar rond het thema ‘Zo was het vroeger’. Op geregelde tijdstippen komen Prosper en Flavie via de teletijdmachine op bezoek. Alle juffen en kinderen hebben de opdracht gekregen om donderdag in klederdracht anno 1900 naar school te komen.

Zij mogen die dag ook enkel en alleen oude spelen meebrengen (tollen, bikkels,…). Vanaf 13u30 krijgen de kinderen opdrachten van Prosper en Flavie om een hele namiddag kennis te maken met spelletjes uit de oude doos. Gelukkig komt er assistentie van een aantal grootouders om de kinderen wegwijs te maken in het elastiek springen, munten gooien, sjoelbakken, zaklopen, blikken gooien, ….

Basisschool De Kleurenplaneet, Peter Benoitlaan 10, 9800 Deinze, BS Deinze ([email protected])

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...