Interview over kick-off van het AHA-project op Leiepoort Sint-Hendrik Deinze

3 oktober 2011 – Radio 2, VTM & AVS kwamen naar Leiepoort campus Sint-Hendrik en brachten verslag uit van de startdag van het AHA-project rond klimaatverandering. De leerlingen brachten allemaal ijsblokken mee. Die vormden samen allemaal een ijsschots en zo werden de leerlingen visueel geconfronteerd met het fenomeen van smeltende ijskappen. De actie maakte deel uit van een groter project waarvan een verblijf van 6 weken van aardrijkskundeleerkracht Koen Meirlaen op Antarctica (december 2011-januari 2012) het absolute hoogtepunt is.

Info: youtube

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...