Liberale vrouwen van Deinze gaan rocken op Night of the Proms

Wat hebben Angie Stone en de Liberale Vrouwen van Deinze gemeen?  Ze houden beiden van authentieke soul muziek en ontmoeten elkaar op de Night of the Proms 2011!

Naast deze briljante neo soul zangeres – bekend om haar monsterhit ‘Wish I didn’t miss you’-, nodigen de liberale dames iedereen uit om te gaan luisteren naar Mick Huchknall (stem en gezicht van Simply Red en begeleid door orkest Il Novocento o.l.v. Robert Groslot), naar Seal (drie Grammy awards en unieke baritonstem), naar DIV 4S (4 jonge Italiaanse sopranen opgeleid door Bocelli) en naar nog zoveel meer.  Sterker dan ooit – iedereen kijkt immers uit naar een nieuwe regering -zullen we met zijn allen op het eind van het muziekfestival luidkeels meezingen met ‘Land of Hope and Glory’ van Edward Elgar.

Night of the Proms is een muziekfestival dat jaarlijks (sedert 1985) georganiseerd wordt in Europa. Klassieke muziek wordt hierbij gemengd met popmuziek. 350 jaar muziekgeschiedenis wordt swingend  gebracht door een orkest en een koor. Daarnaast treedt een aantal artiesten uit binnen- en buitenland op.

Praktisch: de liberale dames zorgen voor een totaal organisatie: stipt vertrekken met de bus op 4.11.2011 om 18.30u in de Brielstraat (aan de Carrefour) (terugkomst rond middernacht), reservatie bij Régine op 09.388.52.66 of 0474.759.306, kost all in: €63

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...