Sportac Deinze behaalt finaleplaats op EAGG te Bulgarije

Vorig week vertrokken Laurent De Ganck en Mathilde Bruynooghe (Sportac Deinze) naar Varna. Een Bulgaarse stad waar de European Acrobatic Gymnastics Age Group Games (EAGG) plaats vonden. Deze jongerencompetitie geldt als voorloper voor het  officiële EK Acrobatische Gymnastiek voor junioren en senioren.

Het gemengde Sportac-team zette haar beste beentje voor: tijdens de kwalificatiewedstrijd behaalden ze een knap resultaat van 52.850 punten, goed voor een 9de plaats. De eerste 8 plaatsen geven een ticket in de finaleronde. Aangezien er slechts 1 team per land naar de finale mag doorstoten, mochten ze toch optreden bij de finale, waar ze hun achtste plaats verzekerden.

Laurent en Mathilde

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...