De leiestreek verliest een sporthart

Op vrijdag 11 november overleed op de leeftijd van 74 jaar Dierkens Hubert. Tot voorbij de leeftijd van 60 jaar was hij sportief actief. Hij was sinds 1955 voetballer bij Fc Poesele, Sint Martens Latem, Eendracht Leerne, Eendracht Vinkt – waar hij meer dan 300 competitiewedstrijden speelde-  en HO Vinkt.

De leiestreek verliest een sporthart

Daarnaast was hij ook nog trainer van de scholieren van Eendracht Vinkt en was hij ettelijke jaren als veldloper actief bij Ajax Deinze. Hij sloot zijn sportieve loopbaan af als mini voetballer bij de Zwervende Pallieters. Velen in Deinze zullen zich Hubert herinneren als een beenharde maar faire verdediger op het veld en een joviale man naast het veld.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...