Vormingsavond te Deinze “Present voor de ander. Over de kwaliteit van onze aanwezigheid en zorg“

Deze vorming wordt gegeven door Marc Peersman en gaat door op donderdag 17 november om 19u30 in het Sint–Vincentiusziekenhuis in de polyvalente zaal op de vierde verdieping. De inkom is gratis. Achteraf is er mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Marc Peersman is medewerker vorming van CCV-Partner in Christelijk Vormingswerk in het bisdom Gent, en lector ethiek en zingeving aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven. Hij is als ethicus lid van de ethische commissie van AZ Nikolaas te Sint-Niklaas.

Om organisatorische redenen is het wenselijk om vooraf (vóór 14 november) in te schrijven bij de pastorale dienst: 09/387.70.80 of via mail: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...