Freija Dhondt trekt Deinse sp.a-lijst

Op een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie gaf sp.a Deinze bij monde van staatssecretaris voor Fraudebestrijding én tevens oud-Deinzenaar John Crombez haar kick-off voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De receptie werd geopend met de traditionele nieuwjaarstoespraak van voorzitter Freija Dhondt waaruit bleek dat sp.a met grote ambities naar de kiezer zal trekken. “Onze ploeg heeft nog 266 dagen om de Deinzenaar te overtuigen van het feit dat sp.a hét positief en progressief alternatief is voor onze stad. Sp.a zal met een positieve en hoopvolle campagne voor het eerst in decennia echt meedoen voor een volwaardige plaats in de meerderheid!”.
Dhondt loofde ook de ploeg die sp.a de laatste jaren heeft opgebouwd. Er zijn niet alleen heel wat jonge mensen bijgekomen maar ook meer ervaren Deinzenaren slootten zich de voorbije zes jaar aan bij sp.a Deinze. Het partijbestuur van sp.a staat voor vernieuwing, verjonging en vervrouwelijking.

Nadien was het de beurt aan staatssecretaris John Crombez, die met veel plezier nog eens terugkwam naar zijn vorige woonplaats. Crombez was een aantal jaren voorzitter van de afdeling vooraleer hij verhuisde naar Oostende en op Vlaams en federaal niveau politiek actief werd. John Crombez kreeg de eer om de lijstrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor te stellen. “Sp.a Deinze heeft een sterke frontvrouw, die niet alleen intelligent is maar die tevens haar fris- en schoonheid heeft kunnen bewaren. De stad Deinze mag trots zijn dat een jonge vrouw als Freija politieke verantwoordelijkheid wil opnemen en met veel ambitie naar de kiezer wil trekken. Sinds ik in 2008 Deinze verliet, is sp.a nog verder uitgebouwd. Ik zie heel wat vertrouwde gezichten maar er zijn ook heel wat nieuwe krachtige mensen bijgekomen!”.

De aanwezige leden en sympathisanten onthaalden de bekendmaking van het lijsttrekkerschap van Freija Dhondt met een daverend applaus. De campagne bij sp.a Deinze is nu volledig van start gegaan!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...