Persistence Tour in Deinze met o.a. Suicidal Tendencies

Zoals elk jaar komt opnieuw de grootste hardcore tour van het jaar naar België. Vorig jaar was dit voor de 1ste keer in de Brielpoort te Deinze. Dit bleek een groot succes waardoor besloten werd om ook dit jaar Deinze aan te doen. Het programma is enorm sterk én gevarieerd.

De topnamen zijn natuurlijk Suicidal Tendencies, die zo’n 30 jaar terug alles op z’n kop zetten met hun cross over van trash en punk en clips die werden opgepikt door MTV als eerste in het genre. En niet enkel Suicidal komt steeds met een waanzinnige live set, ook Biohard en Terror zijn pure live bands. De veteranen van Biohazard brengen al jaren een geslaagde mix tussen hardcore, punk, trash metal en hiphop. Terror houdt het daarentegen enorm puur… ongezouten hardcore met de beste en meest opzwepende frontman ‘Scott Vogel’ van het moment. De rest van de line up ontdekt u hieronder:

SUICIDAL TENDENCIES (USA)
BIOHAZARD (USA)
TERROR (USA)
WALLS OF JERICHO (USA)
LIONHEART (USA)
CRUSHING CASPERS (GER)
NASTY (GER/B)
FALLBRAWL (GER)
NOTHINGNESS (FR)
VRIJDAG 20 JANUARI 2012 | 17u
BRIELPOORT DEINZE
Tickets: 24 EUR via www.HEARTBREAKTUNES.com , 0900 00 600 en FNAC winkels
Officiële website: http://www.persistencetour.de
Info: via Belg.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...