Curieus eetfestijn

Op zondag 4 maart organiseren curieus Deinze en Petegem voor het eerst hun curieus-eetfestijn. De culturele vereniging raakte in Deinze vorig jaar vooral bekend met hun succesvolle Neuzen-boekje en bijhorende bladwijzer, maar organiseert ook jaarlijks tal van andere culturele activiteiten zoals de traditionele tentoonstelling tijdens het weekend van Petegem-kermis. Het interessante Neuzen-boekje is nog steeds verkrijgbaar in de bibliotheek van Deinze en in De Pulle, Stationsstraat 4. Uiteraard zal het ook op het eetfestijn te verkrijgen zijn!
Op het eetfestijn staat de traditionele beenhesp met frietjes en een heerlijk groentenbuffet op het menu. Als alternatief kan er ook gekozen worden voor een lekkere kippenfilet. Nadien kun je genieten van een lekker kopje koffie met een heerlijk stukje gebak! Het eetfestijn gaat voor de gelegenheid door in de nieuwe refter van de campus Erasmus, Volhardingslaan 11 in Deinze!
Volwassenen betalen 15 euro en kinderen onder de 12 jaar betalen 7,5 euro.

Inschrijven kan via [email protected], via de rode telefoon 0496/17.83.58 of in De Pulle,  Stationsstraat 4!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...