Yannic Demeyer lanceert website

Recent startte Yannic Demeyer, OpenVLD gemeenteraadslid in Deinze haar website. ‘Geen groot nieuws, gewoon een evolutie in de communicatie-aanpak’, luidt het. ‘Tegenwoordig wordt het internet als een primaire informatiebron beschouwd en daarmee behoort het hebben van een website bijna tot een vanzelfsprekendheid’. De website is sober en vooral functioneel. Via de website wil Yannic de Deinse burgers op de hoogte houden van persoonlijke politieke activiteiten en engagementen en die van haar partij. Op de site vinden de burgers ook naast enkele beleidsplannen, praktische formulieren zoals gebruikersreglementen voor gemeenschapszalen, voor de Brieltuin, het politiereglement, de 60+ Infogids, ….

www.yannicdemeyer.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...