Infoavond “Jongeren en alcohol” in Deinze

Drugpunt organiseert een infoavond voor ouders i.v.m. “jongeren en alcohol” in lokaal dienstencentrum De Bosrank, Ten Bosse 150 op donderdag 19 april 2012 om 19.30 u.

Alcohol is niet weg te denken uit onze maatschappij. Ook bij jongeren is het veruit de meest gebruikte drug. Hoewel alcohol sociaal aanvaard is, is het gebruik niet steeds zonder risico.

Hoe gaan jongeren vandaag de dag om met alcohol? Hoe kunnen we fenomenen als comadrinken begrijpen? Welke invloed kan alcohol hebben op de ontwikkeling van mijn kind? Kan het kwaad dat mijn kind eens proeft van mijn glas wijn? Hoe kan ik reageren als mijn kind dronken van een fuif komt? Dit zijn slechts enkele van de herkenbare vragen die tijdens deze boeiende infoavond aan bod komen. Uiteraard worden ook uw eigen vragen en bedenkingen besproken.

Sprekers van dienst zijn Tineke Wancour en Filip Claeys van Drugpunt. Drugpunt organiseert preventie en begeleidt jongeren met beginnende drugproblemen in de regio van Deinze. Meer info over Drugpunt vindt u op www.drugpunt.be.

De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht vóór maandag 16 april en kan via het Lokaal dienstencentrum “De Bosrank” : 09/381 08 08 of [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...