Lentefeest GroenRood op 24 maart in de kelder van de bibliotheek

GroenRood nodigt iedereen uit om de zesde verjaardag te vieren op zaterdag 24 maart om 17 uur in de kelder van de bibliotheek.

2012 is het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen.Voor GroenRood is dat een bijzonder jaar omdat zij voor de tweede keer als politieke formatie naar de Deinse kiezer trekken.

Annick Verstraete : “Op 19 maart 2006 diende zich een politieke lente aan voor Deinze: GroenRood was geboren.Als dynamische en progressieve beweging hebben wij de daad bij het woord gevoegd. Wij voelen ons vanuit onze ervaring sterk om dat ook de volgende zes jaar te doen. Daarom vieren wij onze zesde verjaardag samen met het startschot voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012.”

Dirk Stroobandt : “Bij een drankje en een broodje kan je een praatje slaan met onze gemeente- en OCMW- raadsleden over het verleden, het heden en vooral de toekomst van Deinze. De kinderen kunnen zich ondertussen uitleven in de speel- en babbelhoek of kunnen cupcakes versieren.”

Tony De Kimpe : “Wij zijn bijzonder geïnteresseerd in hoe de Deinzenaar nu zelf de toekomst van Deinze ziet voor de komende jaren. Tijdens ons verjaardagsfeest krijgt iedereen dan ook de kans om op een ludieke manier zijn ideeën te kleven aan onze programmapunten”.

Iedereen is van harte welkom!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...