Sabine Vermeulen is lijsttrekker voor N-VA Deinze

OCMW-raadslid Sabine Vermeulen (41 jaar) wordt lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op de Deinse N-VA-lijst.

N-VA voorzitter Eric De Neve: “De keuze voor Sabine Vermeulen is een logische keuze. Door haar grote inzet en engagement is zij het gezicht van de N-VA geworden in Deinze. Haar politiek enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Bovendien heeft zij al heel wat politieke ervaring opgedaan en kennis opgebouwd. Haar goede banden met lokale mandatarissen in Oost-Vlaanderen en parlementsleden in Brussel zijn een sterke troef voor de toekomst van Deinze.”

Professioneel is Sabine verantwoordelijk voor 65 N-VA afdelingen in Oost-Vlaanderen en kent ze ondertussen het reilen en zeilen van politiek zeer goed. Ze is daarnaast ook bestuurder bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.

“Het wordt mijn vijfde N-VA campagne op 6 jaar tijd, en elke keer wordt de uitdaging groter.” zegt Sabine Vermeulen. “Met een sterke en gedreven ploeg zetten we volop in op een verdere lokale verankering van de N-VA in Deinze. Het N-VA-team is ambitieus, maar we blijven kritisch en realistisch voor onszelf en voor het beleid in Deinze.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...