Rouwregister voor de slachtoffers van het busongeval in Zwitserland in het stadshuis van Deinze

Het stadsbestuur van Deinze heeft een rouwregister geopend voor de slachtoffers uit Lommel en Heverlee in het stadhuis van Deinze, Markt 21.

Het stadsbestuur en de inwoners van Deinze betuigen hun oprechte medeleven aan de ouders, familie, vrienden en klasgenootjes van de slachtoffers van het tragisch busongeval in Zwitserland op 13 maart.

We wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van het leed dat dit tragisch ongeval heeft veroorzaakt.

Teneinde ons verdriet en solidariteit te kunnen delen wordt in de inkom van het stadhuis van Deinze een rouwregister neergelegd dat alle Deinzenaars kunnen ondertekenen.

Een steunbetuiging kan tijdens de openingsuren van het stadhuis:
maandag van 9 tot 17 u, dinsdag van 9 tot 18 u, woensdag t.e.m. vrijdag van 9 tot 17 u, zaterdag van 9 tot 12 u

De vlaggen aan de gebouwen van de stad, het OCMW en de lokale politie zullen vrijdag 16 en zaterdag 17 maart halfstok hangen om de solidariteit met de slachtoffers uit te drukken.

Op vrijdag 16 maart om 11 u wordt 1 minuut stilte gehouden om ons diepste medeleven uit te drukken en respect te betuigen aan alle slachtoffers, familieleden en vrienden. Het college van burgemeester en schepenen en de medewerkers van de stad komen hiervoor bijeen op het Sint-Poppoplein. Inwoners en scholen van Deinze die dit wensen, kunnen hierbij aansluiten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...