Soiree1954

Op 31 maart 2012 is er terug het jaarlijkse event van KSA-VKSJ Deinze-Astene ‘Soirée1954’ in de Brielpoort te Deinze. Hiervoor worden verschillende promo acties in en rond Deinze uitgevoerd. De grootste en meest geziene actie is ongetwijfeld de invasie van een 30-tal silhouetten van de ‘soirée-dame’ in het straatbeeld van Deinze. We hebben het geluk dat deze promostunt tevens op google streetview te zien is. Door het grote succes van de vorige jaren plaatsen we onze dames dit jaar opnieuw. Onze ‘roze invasie’ is voorzien op 11/03/2012.


Grotere kaart weergeven

Meer ivm Soiree1954 kan je hier terug vinden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...