Werken Oude Brugsepoort in Deinze

De 2e fase van de riolerings- en wegenwerken Oude Brugsepoort starten op maandag 12 maart 2012. Dit omvat het stuk vanaf de Kaandelbeekstraat tot net voorbij de Zwarte Baan.

Opstart fase 2: maandag 12 maart 2012

Op 12 maart gaan de rioleringswerken in de Oude Brugsepoort vanaf de Kaandelbeekstraat tot net voorbij de Zwarte Baan, van start. Aan de kant van de onpare huisnummers wordt de riolering voor vuilwater aangelegd.
De aannemer start ter hoogte van de Kaandelbeekstraat en schuift op richting Zwarte baan. Er wordt in stukken van ongeveer 50 meter gewerkt. Zodra de rioleringen in een deel gelegd zijn, wordt dit deel terug berijdbaar gemaakt met een tijdelijke verharding. Deze rioleringswerken zullen ongeveer 4 weken duren.
Tijdens deze werkzaamheden blijft doorgaand verkeer in beide richtingen mogelijk. Ter hoogte van de werfzone wordt alternerend verkeer toegelaten. Het verkeer wordt er geregeld met verkeerslichten.
Daarna worden de rioleringen voor het regenwater gelegd aan de kant van de pare huisnummers. Vanaf dan zal doorgaand verkeer niet meer mogelijk zijn in de Oude Brugsepoort vanaf de Kaandelbeekstraat tot net voorbij de Zwarte Baan.
Het einde van de riolerings- en wegeniswerken is voorzien tegen eind september.

Stand van zaken fase 1

Momenteel worden de voetpadzones en parkeerplaatsen aangelegd. Aansluitend (vermoedelijk in de week van 26 maart) start de aannemer met de kasseiverharding van de rijweg. Eerst zal het deel tussen de Biesbulckstraat en de Kaandelbeekstraat gelegd worden, vervolgens het stuk richting Schipdonkkanaal.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...