De Stedelijke Academie Muziek, Woord en Dans opent haar deuren op zondag 22 april

Elk jaar zetten zo een driehonderd nieuwe leerlingen hun eerste stappen in muziek, woord en dans in de Stedelijke Academie. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met reeds meer dan 2000 leerlingen is de Academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen een kans te geven, kennis te maken met de Academie is er op zondag 22 april 2012 een Open Dag.

De Open Dag is één van de vele momenten waarop de Academie haar deurenopen gooit. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de Academie zelf of elders in de stad en omstreken. Maar op de Open Dag krijgt u een beeld van het ruim aanbod van de Academie . Van 14.00 u. tot 17.30 u. hebt u de kans om een gevarieerde waaier aan initiatielessen, klasconcerten, open lessen en performances bij te wonen. De leerkrachten staan u graag te woord als u meer informatie wilt.
De afdeling Woord organiseert dit jaar een Toetjestoer,: acteurs geven drie voorstellingen op drie locaties gevolgd door drie toetjes. Reserveren hiervoor is verplicht en kan op het secretariaat van de Academie.
Vanaf 17.30 u. kan u traditiegetrouw genieten van het slotconcert van AcOrDe, het Academie Orkest Deinze.

Meer informatie over de Open Dag kunt u verkrijgen bij het secretariaat van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (Kalkhofstraat 25, Deinze) – 09 381 96 40 – [email protected]) of op www.muziekacademiedeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...