Info-avond autodelen ingezet met poging tot wereldrecord autodelen

Op donderdag 3 mei 2012 nodigt GroenRood iedereen uit te proberen het wereldrecord autodelen te breken. De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen in een auto te kruipen. Alle leden van de winnende groep (die met meest mensen in de auto geraakten) krijgen een gratis drankje op de info-avond over autodelen die GroenRood nadien organiseert, in samenwerking met de stad Deinze.

Dirk Stroobandt: “Op die info-avond geeft Yasmin Holail (van autodeelorganisatie Autopia) uitleg over hoe je met verschillende mensen samen een auto kan delen en op die manier veel geld kan uitsparen zonder het comfort van een auto volledig te moeten opgeven. Wie zijn kosten voor de eigen auto per jaar meebrengt en op voorhand noteert hoeveel kilometer je per jaar de auto gebruikt, krijgt meteen een overzicht van hoeveel je kan uitsparen met autodelen. Mensen die er aan denken om samen een auto te delen krijgen ook praktische informatie over hoe ze dat allemaal perfect kunnen regelen.”

De info-avond gaat door op donderdag 3 mei om 20 uur in de kelder van de bibliotheek van Deinze. De actie “wereldrecord autodelen” vindt plaats op de Markt tussen 19 en 20 uur.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...