Verkeersvrije Tolpoortstraat en Sint-Poppoplein worden op zondag 22 april 2012 omgetoverd in een “superheldenspeelstraat!”

Op Zondag 22 april 2012 wordt iedereen op de speelstraat verwacht. Deze fantastische namiddag begint om 13.30u. en houdt, jammer genoeg, op om 17u. Alle activiteiten vinden plaats in de Tolpoortstraat die hiervoor een ganse dag verkeersvrij wordt gemaakt en op het Sint Poppoplein.

Dit jaar is het centrale thema van de speelstraat helden. Een draaimolen, springkastelen, velcro muur en vele andere spelletjes zullen deze namiddag onvergetelijk maken. Voor elke activiteit krijgen de kinderen een stempel op een deelnemerskaart. Een volle kaart kan omgeruild worden voor een attentie aan de centrale post.
Verkleed jullie maar kei leuk want de mooist verklede jongen en meisje winnen een prijs! Voor een spetterende afsluiting van de speelstraat is er een superstunt voorzien! Iedereen wordt hiervoor verwacht op het Sint Poppoplein om 17u. Deze geweldige namiddag is helemaal gratis dankzij de logistieke steun van het Stadsbestuur en de financiële steun van de Jeugdraad!

Trek alvast je Supermanoutfit aan en vlieg op 22 april vliegensvlug naar de Tolpoortstraat!

De organisatie gaat uit van de Jeugdraad van Deinze in samenwerking met de Jeugddienst, Jeugd Rode Kruis, JW Nievrans, Djemba, KSA Deinze-Astene, KSJ Petegem, KSA Ahoy Vinkt, Scouts en Gidsen Deinze, de JoJo, de Vakantiewerking, Rode Kruis Opvangcentrum en JNM (Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubehoud)

www.deinze.be/jeugd

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...