Met 29 enthousiaste kandidaten is GroenRood helemaal klaar voor de verkiezingen van 14 oktober

Annick Verstraete: “Als voorzitter en lijsttrekker doet het zeer veel deugd om nu al te kunnen uitpakken met een volledige lijst. De voorbije maanden hebben wij gemerkt dat veel mensen ons werk van de voorbije zes jaar ook een toekomst willen geven. Onze zoektocht naar kandidaten heeft aangetoond dat er in Deinze nog heel wat mensen zijn die kiezen voor dat ‘nét iets anders’, waar wij als GroenRood voor staan. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze 29 kandidaten GroenRood ook na 14 oktober opnieuw op de kaart zetten in Deinze.”

Dirk Stroobandt: “We hebben eerder al de kop en staart van onze lijst voorgesteld. Annick Verstraete trekt de lijst en Eddy Donné is onze lijstduwer. Als tweede op de lijst word ik gevolgd door Eddy De Winter. Op de vierde plaats staat de 18 jarige Laura Baets. Na Laura komen Dirk De Pestel (5), Hadewych Claus (6) en Peter Parmentier (7). Christine Stroobandt staat op de voorlaatste plaats.”

Tony De Kimpe: “Ik heb het volle vertrouwen in de toekomst van GroenRood. Wij hebben kandidaten uit verschillende deelgemeenten en uit verschillende leeftijdscategorieën. De politieke ervaring wordt afgewisseld met nieuwe, frisse ideeën.
Onze jongste kandidaten bevinden zich op de plaatsen 4, 8, 12 en 16. Respectievelijk zijn dat Laura Baets (18 jaar), Thomas Parmentier (20 jaar), Jasper Van Herzele (24 jaar) en Ruben Bouckaert (24 jaar).
Op de 9° plaats staat Sigrid Depraetere, gevolgd door Peter Beatse (10). Eva Martens kiest voor 2 keer 1 op de elfde plaats. Nadine De Waele (13) en Rita Vanderschueren (15) waren ook in 2006 kandidaat. In hun midden staat Lieven Godderis op de 14°plaats. Kristel Peirsman (17) en Isabelle Gerard (18) volgen elkaar mooi op. Kobe Vanhee zorgt voor sfeer vanop de 19° plaats. Op 20 staat Ethel Vandenabeele, eveneens een trouwe kandidaat op onze lijst. Zij wordt gevolgd door nieuwkomers Miek Audenaert (21) en Stefan Vermeulen (22). Marianne Gaeremynck (23) en Frank Maes (24) zijn eveneens trouwe gezichten. Flora Stockmans is nieuwkomer op 25. Wij doen terug beroep op de politieke ervaring van Martijn Bruneel (26), die gevolgd wordt door Mieke Roelens op 27.”

Dirk De Pestel: “Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze lijst het vertrouwen van de progressieve Deinzenaar kunnen winnen. Wij hebben een programma waarmee onze kandidaten willen investeren in een warme stad. Wij willen ons werk in de gemeente- en OCMW-raad op een constructieve manier verderzetten.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...