Patrick Le Roy komt op lijst GroenRood

Annick Verstraete: “In het begin van de zomervakantie hebben wij onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen met trots voorgesteld. Daarna hebben wij verder werk gemaakt van ons participatief programma en zochten wij 100 kritische ogen om het programma na te lezen. De twee kritische ogen van Patrick Le Roy raakten in de ban van onze thema’s. Patrick drukte niet alleen zijn grote appreciatie uit voor het programma zelf maar ook voor de actie waarbij kinderen via onze affiche hun wensen voor Deinze mogen kenbaar maken.”

Patrick Le Roy:”Ik heb met bewondering gelezen hoe GroenRood erin slaagt om de sociale en ecologische punten met elkaar te verweven. Ook hun aandacht voor de kinderen ontgaat mij niet. Ik ben in gesprek gegaan met de mensen van GroenRood omdat ik dit programma zeer graag mee wil helpen uitdragen.”

Eddy De Winter: “Wij geloven zeer sterk in de kandidatuur van Patrick. Patrick is zeer actief in Deinze, is voorzitter van het oudercomité van basisschool Erasmus, is zeer graag onder de mensen en heeft echt zin om ook politiek zijn steentje bij te dragen.”

Dirk Stroobandt: “Wij hebben deze kandidatuur openlijk besproken, maar een lijst telt maar 29 plaatsen en wij hadden al 29 waardevolle kandidaten. Frank Maes heeft daarom aangegeven dat hij plaats wil maken op de lijst voor Patrick. Frank is een trouwe kandidaat op onze lijst en staat altijd klaar om inhoudelijke input te geven.”

Frank Maes: “Ik ondersteun GroenRood in de uitwerking van een duurzaam beleid voor Deinze en doe dat ook graag. Mijn drukke job maakt een combinatie met de politiek niet altijd gemakkelijk. Ik heb het enthousiasme van Patrick gezien om actief campagne te voeren en mee te werken aan een andere politiek voor Deinze. Ik denk dat Patrick een meerwaarde is voor onze lijst. Ik heb dan ook aangegeven dat ik mijn werk voor en achter de schermen bij GroenRood graag wil verderzetten, maar mijn plaats op de lijst wil afstaan aan Patrick.”

Patrick Leroy:” Ik ben zeer dankbaar dat ik van GroenRood en in het bijzonder van Frank de kans heb gekregen om kandidaat te zijn. Ik zal vanop de 24° plaats de komende weken hard werken om de Deinzenaar ervan te overtuigen dat een groen en sociaal beleid zeer zeker mogelijk is.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...