Provinciale lijsten Groen – verkiesbare kandidaat in Deinze

Deinze heeft ook een kandidaat op een verkiesbare plaats. Christine Stroobandt uit Astene, lerares en moeder van drie kinderen, staat op de tweede plaats voor Groen in het district Deinze. Om een zekere symbolische parallellie te verkrijgen, steunt ze de lokale lijst GroenRood op de 28e plaats (tweede laatste).

Christine Stroobandt: “Ik heb besloten mij kandidaat te stellen, omwille van de positieve boodschap van Groen. Het is mogelijk om in een gezonde omgeving te leven, met zorg voor de zwakkeren en met respect voor de natuur en voor elkaar. Een redelijk aantal bevoegdheden, zeker de grondgebonden, zitten nu nog bij de provincie. Het is belangrijk dat het groene project in Oost-Vlaanderen uitgebouwd kan worden.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...