Derde keer goede keer voor voorstel van GroenRood

Op de Gemeenteraad van Deinze van 27/9 staat het invoeren van de zone 30 op de agenda.

Dirk Stroobandt: “Ik ben blij dat het voorstel dat ik tot twee maal toe heb ingediend (in juni en augustus) om in het centrum van Deinze een zone 30 in te voeren, eindelijk goedgekeurd zal worden. Voor GroenRood was het logisch om meteen bij de afwerking van de Markt (die ingericht is als zone 30) die snelheidslimiet ook in te voeren. De meerderheid had echter enkele maanden meer tijd nodig om ons hierin te volgen en stelde dit punt tot tweemaal toe uit om nu zelf met het voorstel uit te pakken. Wij hopen erop dat het invoeren van zone 30 de veiligheid in het centrum zal verhogen en rekenen erop dat iedereen voor de veiligheid wil zorgen door zich er ook aan te houden.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...