GroenRood opent met Wouter Van Besien en Katrien Neyt de kleurrijke stad.

Op zaterdag 1 september gingen Wouter Van Besien (voorzitter Groen) en Katrien Neyt (provinciaal secretaris ABVV) in gesprek in Bar d’Office in de Veldstraat in Deinze.

Dirk Stroobandt: “Wij zijn heel fier dat Wouter Van Besien en Katrien Neyt op de uitnodiging van GroenRood ingegaan zijn om in Deinze het gesprek aan te gaan over hoe groen en rood bij elkaar passen. Zij hebben in een boeiend gesprek hun visie gegeven over de vijf belangrijkste thema’s die in het programma van GroenRood prominent aanwezig zijn: zorgzaam Deinze, spaarzaam Deinze, veilig mobiel Deinze, kleurrijk Deinze en natuurlijk Deinze.”

Eddy De Winter: “Wouter en Katrien waren vol lof over het lokale programma van GroenRood in Deinze en hebben met duidelijke argumenten aangetoond dat wij volgens hen de juiste accenten leggen. Bovendien bleek uit het gesprek dat de combinatie van groen en rood echt werkt.”

Annick Verstraete: “Na het gesprek hebben we met GroenRood, samen met Wouter en Katrien, officieel onze kleurrijke stad geopend. Hiermee zetten we onze campagne ‘kleur je stad’ een stap verder want een kleurrijke stad waarin het voor alle mensen goed leven is, dat is waar we met GroenRood echt naartoe willen.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...