Vijf jaar, zolang geleden is het dat op deinzeonline het eerste bericht verscheen. In die vijf jaar zijn maar liefst 1.500 artikels verschenen. Deze artikels kunnen diverse invalshoeken hebben, maar alle hebben ze één ding gemeen. Er moet een duidelijke link met Deinze zijn. Of het nu een boodschap is, een youtube filmpje, foto overzicht van een evenement, enz… alles kan.

Artikels werden door onszelf samengesteld, info verzameld, maar ook aangeleverd door diverse kanalen binnen Deinze. Ben je een vereniging in Deinze met een aankondiging, laat het ons weten! Heb je een idee voor een artikel, een bijdrage, wees welkom. Wil je een éénmalige gastbijdrage schrijven rond een bepaald thema, ook dat is mogelijk.

Ook de diverse video opnamens vanuit Deinze van Martin De Baerdemaeker vinden hun weg naar Deinzeonline. Gestart met in het begin een 10 bezoekers per dag, naar vandaag een 300 ‘unieke’ bezoekers per dag die nieuw’tjes rond Deinze komen opzoeken.

Tijdens het 5 jarig bestaan, hebben we ook enkele uitschieters in bezoekercijfers. Helaas was dit toen er het droevige nieuws was van Jan Filliers en in juni dit jaar na de brand in de Brielmeersen.
We proberen ook op diverse social media kanalen actief te zijn. Onze facebook pagina waar alle artikels ook opduiken, aangevuld met extra info vanaf facebook. Onze twitter pagina met zijn korte berichten, postings naar verwijzigingen, of snelle foto’s vanuit Deinze.

Waarom Deinzeonline? Zijn er nog niet genoeg nieuwskanalen?
Als inwijkelingen in Deinze hadden we het idee dat we Deinze, zijn omgeving, wat er leeft in deze boeiende stad, enz… nog beter wilden leren kennen. We zijn dan ook enthousiast naar de diverse nieuwe ontwikkelingen die we hebben zien opduiken in Deinze de laatste jaren.

Vandaag stellen we je ook graag in samenwerking met weerstationdeinze iets nieuw voor op onze website. Je kan op onze website de actuele weergegevens steeds raadplegen. Wil je grafieken, trends, nog meer detail kan je doorklikken naar www.weerstationdeinze.be die ook hier nog verder aan uitbreiding bezig is.

Heb je zelf nog een idee voor Deinzeonline? Wil je een bijdrage leveren, of op regelmatige tijdstippen iets aanleveren? Geen probleem, onze contactgegevens staan op de website.

Delen op: