De 9 uitdagingen van Rutger De Reu

OCMW-raadslid Rutger De Reu staat bij de komende verkiezingen op de 9de plaats op de Deinse CD&V-lijst. Ook op de provinciale lijst wil hij de kiezer van op plaats 9 overtuigen om voor hem te stemmen. Alsof dat nog geen uitdaging genoeg is voor de jongeman die voor het eerst opkomt, krijgt hij er nu nog eens 9 bovenop. En de uitdagers zijn niet van de minste: CD&V voorzitter Wouter Beke, zijn collega-senator Rik Torfs, federaal minister Pieter De Crem, staatssecretaris Hendrik Bogaert, Vlaams minister Jo Vandeurzen, Hilde Crevits en Joke Schauvliege, parlementslid Cindy Franssen en gedeputeerde en provinciaal lijsttrekker Sander Vercamer.

Rutger De Reu gaat voor een gezinsvriendelijk Deinze, met een evenwichtige combinatie tussen arbeid-zorg en gezin. Een verkeersveilige stad waar het aangenaam leven is door ondermeer voldoende groen en speelruimte. Een verenigd Deinze, waarbij de stad via een doorgedreven ondersteuning haar appreciatie uitdrukt voor het verenigingsleven. En een toegankelijk Deinze, met een betere dienstverlening waar de dialoog tussen stad en inwoners centraal staat.

Ook de 9 uitdagers zijn hiervoor te vinden. Ze lazen Rutgers inhoudelijke punten en verbonden er telkens een uitdaging aan. Zo daagt Pieter De Crem Rutger uit tot een dialoog met 900 Deinzenaren. Cindy Franssen staat als jonge moeder dan weer pal achter Rutgers pleidooi voor veilig verkeer. Zij draagt Rutger op om 99 Deinse kinderen te helpen oversteken. Ten slotte vindt Jo Vandeurzen Rutgers idee voor een gemeentelijke spelotheek heel waardevol, want zo krijgt ieder kind voldoende speelkansen. Rutger mag van de Minister van Gezin alvast de eerste 9 stukken speelgoed hiervoor verzamelen.

Een strijdvaardige Rutger De Reu ziet het alvast helemaal zitten: “Wat mijn uitdagers niet weten is dat we in Deinze Reuzenuitdagingen gewoon zijn. Samen gaan we voor Deinze Reuzenstad en zullen we deze 9 uitdagingen zeker tot een goed einde brengen.” Benieuwd naar alle uitdagingen en vooral hoe Rutger het ervan af brengt? Volg zijn belevenissen vanaf vrijdag dagelijks op Facebook via www.facebook.com/rutgerdereu

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...