John Crombez stelt Contract met Deinzenaren voor

Exact zeven dagen voor de verkiezingen, op zondag 7 oktober in de voormiddag, stelt staatssecretaris en ex-Deinzenaar John Crombez het Contract met de Deinzenaren van sp.a Deinze voor. Mijnheer Crombez is zodanig enthousiast over de positieve aanpak van de Deinse afdeling, dat hij graag een duwtje in de rug komt geven aan hun project.

Maar wat is dat precies, een Contract met de Deinzenaren? Lijsstrekker Freija Dhondt legt uit: “sp.a Deinze maakt deze campagne geen beloften aan de kiezer. Want beloften in campagnetijd worden al te vaak gebroken. En omdat gebroken beloftes de antipolitiek voeden, doet sp.a het deze keer anders. We gaan in Deinze een heus contract aan met de kiezers, zonder kleine letters. Geen excuses, geen achterpoortjes en geen gebroken beloftes. Enkel een beter Deinze. Dat is waar wij voor staan.”

De talrijke post-its en reacties van de Deinzenaren die sp.a verzamelde tijdens de vele huis- en marktbezoeken, dienden als basis voor de elf artikelen van het Contract. Zo getuigt alvast het “Idee van de Deinzenaar”. Een muur van reacties, geëxposeerd op de Hobbytentoonstelling van Curieus in “Zaal Voor ons recht” aan de Stationsstraat. Het “Idee van de Deinzenaar” is van vrijdag tot en met zondag te bekijken in de zaal. Lokale kunstenaars als Lieve Eeraerts, Emma Masschelein en vele andere creatieve geesten stellen er bovendien ook hun creaties voor.Het Contract met de Deinzenaren, zal de laatste week voor de verkiezingen bij alle Deinzenaren in de bus vallen. Het gaat over deze 11 thema’s.

1. Mobiliteit
2. Kinderopvang
3. Gezondheid
4. Netheid
5. Wonen
6. Energie
7. Jeugd & Cultuur
8. Kinderarmoede
9. Dienstverlening
10. Financiën
11. Inspraak

sp.a Deinze maakt zich sterk dat, wanneer u de partij op 14 oktober in de meerderheid stemt, ze de komende zes jaar de elf artikelen van haar Contract met de Deinzenaren uitvoert. Punt. Ze gaat onder andere voor een eerlijker en menselijker Deinze waar we iedereen rechtvaardig behandelen en iedereen zich ten volle kan ontplooien. Een Deinze ook, waar burgers participeren aan het beleid en echt inspraak hebben bij belangrijke beslissingen.
Het Deinze dat sp.a voor ogen heeft kunt u bovendien bekijken als filmpje op de facebookpagina van de partij (www.facebook.com/spadeinze) of als digitale download op www.spadeinze.be. Op het laatste adres vindt u bovendien ook hun programma voor deze gemeenteraadsverkiezingen.

Maar u, de kiezer, beslist! In het stemhokje. Volgende zondag op 14 oktober.

[mapsmarker marker=”12″]

Locatie: Zaal “Voor ons recht”, Stationsstraat 4, 9800 Deinze
Tijdstip: 07/10/2012 – 11u15
Meer info: Freija Dhondt – Voorzitter sp.a Deinze
[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...