Het stadsbestuur investeert in de veiligheid van de zwakke weggebruikers.

Onlangs werden fietssuggestiestroken geschilderd in de Sint-Hubertstraat. Nu zullen er ook voetpaden aangelegd worden: nl. in het deel vanaf de Kattebeek (huisnummer 130) tot aan huisnummer 309. De werken starten op maandag 22 oktober.

In het deel vanaf de Kattebeek tot de voetgangers- en fietsersdreef Procesweg wordt een voetpad aangelegd aan de kant van de pare huisnummers; vanaf de Procesweg (huisnummer 279) tot huisnummer 309 aan de kant van de onpare huisnummers.
De werken starten op maandag 22 oktober ter hoogte van de Kattebeek (huisnummer 130).
De toegang tot de opritten wordt maximaal verzekerd.

Verkeerssituatie: Tijdens de werken in het deel tussen de Kattebeek en de Tonnestraat wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in dit deel. De toegelaten rijrichting is van Deinze richting Machelen. Als er gewerkt wordt in het deel tussen de Tonnestraat en de Molenstraat wordt daar éénrichtingsverkeer ingevoerd. De toegelaten rijrichting is van Machelen richting Deinze.


View Larger Map

Meer info: Technische dienst: 09 381 95 50, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...