Nieuwe stickers stad Deinze – parkeermeters

Na de vele oproepen dat de parkeermeters geen geld terug geven, werd er nog steeds geen gevolg geven aan deze oproepen. Op de gemeenteraad van woensdag 24 oktober werd dit zelfs aangehaald. De betaalproblemen met parkeersmeters zijn allicht langer dan een maand aanwezig, op een subtiel stickertje staat te lezen ‘Geeft geen geld terug’.

Op facebook circuleren al berichten van begin oktober “OPGELET DEINZENAARS EN NIEUWE BEZOEKERS Markt in deinze is een nieuwe LOTTO,QUICK PICK,,BINGOOOOO geworden. Steek 2 euro in de automaten zoals vroeger,,,kon je lekker lang staan. Wat blijkt nu,,,max 70 cent en ong 1 uur parkeren, FOETSIE 1 euro 30 want automaat geeft geen geld terug. We waren met 5 slachtoffers donderdag en niemand wist van iets WAAR HEEFT DAT INGESTAAN ?????? PLAK DAT OOK EEN KEER IN T’GROOT OP BORDEN IN T’VERVOLG Dus BINGOOOOOOO cityparking en stad HELP,,,,IK WIL OOK ZO SNEL RIJK WORDEN !!!!!!!!!!”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...