Primeur! Deinze nu ook als app voor op je smartphone te downloaden

TrendsCo laat terug van zich horen, dit na het succesrijke verhaal van mijntuin.org gaan ze nu de gemeentelijke toer op. Deinze krijgt de primeur en prijkt vanaf nu als app in de iTunes store van Apple.

De app bevat een rijk overzicht van alles wat in onze stad te beleven valt. De perfecte app voor bewoners van Deinze die van alles op de hoogte willen zijn, men kan alle stadsinfo raadplegen oa. contactinfo stadsdiensten, activiteiten en nuttige info. Voor mensen die onze stad willen bezoeken is er een ruim overzicht van de bezienswaardigheden in onze regio alsook een ruim hoofdstuk overnachtigen en restaurants.

De app kan hier gedownload worden enkel voor iPhone, iPod of iPad gebruikers.

De Android app kan hier gedownload worden

Heeft u als stad of gemeente ook interesse bekijk zeker deze link.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...