Komende zondag start van de inschrijvingen bij cvo Kisp

Vanaf aanstaande zondag om 12 uur ’s middags kan men op de website van het centrum voor volwassenenonderwijs Kisp (www.kisp.be) inschrijven voor de cursussen die er vanaf februari starten. In Deinze geeft cvo Kisp les in de gebouwen van Leiepoort in de Peter Benoitlaan. Men kan er onder meer terecht voor lessen fotografie, koken en initiatie fantasiejuwelen. Daarnaast biedt cvo Kisp ook computerlessen aan, zowel ’s avonds als overdag (voor senioren). De nieuwste aanwinst in het aanbod computercursussen heet ‘Ontdek de iPad’. Je ontdekt er de vele mogelijkheden van de iPad zonder dat je er zelf een hoeft aan te kopen. Cvo Kisp zorgt namelijk voor een iPad voor elke cursist.

Wie liever niet inschrijft via de website, kan vanaf aanstaande maandag inschrijven op het secretariaat.
Meer info: cvo Kisp Deinze, www.kisp.be, tel. 09 381 63 61

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...