Oudejaarsavondparty Feest! 2013 in Deinze

Na het uitzonderlijke succes van Feest! wordt een tweede editie op een héél uitzonderlijke locatie in het hartje van Deinze georganiseerd… namelijk de oude Torck-fabriek in de Ommegangstraat, op oudejaar!
Een fantastische locatie voor een grandioos feestconcept: een “invitation only” avond voor zij die er na een gezellig etentje met vrienden nog eens goed willen invliegen. Voor de dansers is er de dancehall, terwijl anderen even kunnen uitblazen en bijpraten in de gezellige binnentuin.

De deuren gaan open om 22u30 en er wordt tot middernacht een gratis en uitgebreid dessertbuffet voorzien voor al onze gasten inclusief een glaasje aperitief! Om middernacht wordt er samen afgeteld naar het nieuwe jaar, waarna de beste partymuziek zal gedraaid worden om 2013 goed in te zetten/drinken/dansen. Glaasje op? Laat je rijden! Hun eigen taxiservice zet je veilig thuis af. Vouchers en meer info zijn te verkrijgen bij de organisatoren.
Mensen met een uitnodiging kunnen ook tickets kopen voor vrienden. Enkel voorverkoop, maximum 500 tickets!!

Tickets: Kaarten zijn te koop bij de organisatoren of via overschrijving op BE45 0635 3664 8289 (vermeld je naam aub).
Een kaartje kost 20 euro en geeft je niet alleen toegang tot de beste oudejaarsparty in Deinze, maar ook tot ons uitgebreid dessertbuffet en een glaasje aperitief voor wie tussen 23 en 24u komt aftellen met ons!
Taxi: Naast de unieke locatie en het uitzonderlijke concept brengt feest! je ook veilig thuis.

Samen met RTS travel service voorzien we officiële taxiritten naar huis tegen een vast tarief: 12,5 euro p.p. en hiervoor brengen we je naar alle bestemmingen in Groot Deinze, Zulte, Olsene, Machelen, Kruishoutem, Nazareth, Aarsele en Sint-Martens-Latem. Onze taxiservice reserveren voor jou en je vrienden kan via overschrijving op BE45 0635 3664 8289 met vermelding ‘TAXI+ je naam’. Om alles vlot te laten verlopen vragen we je ook even de bijhorende bestemming te mailen naar [email protected] of te posten op onze Wall!

Meer info over RTS Belgium: http://www.rtsbelgium.be/
Maximaal een 100-tal taxivouchers beschikbaar. Deze gelden enkel voor de terugrit.

Steven Dhaeyere: “Ook wil ik nog even nuanceren: in de krant stond “jongerenparty”. Dit kan misschien een fout signaal zijn. Onze doelgroep is 21 – 50 jaar. Wat uiteraard niet wil zeggen dat mensen van 18 of 55 niet welkom zijn ;-)”[mapsmarker marker=”15″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...