9e Valentijnswandeling bij Tequila

Op zondag 10 februari 2013 organiseert Radio Tequila voor de 9e keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 9 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een volledig nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 15.00 u. Het startpunt is dit jaar basisschool Driessprong, Gaversesteenweg 126,  Deinze (Petegem).

Bij garaga Ghistelinck, Snel Deinze en de studio’s van Tequila wordt er een stopplaats georganiseerd, en overal wordt er een natje en een droogje voorzien. Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon: basisschool Driessprong. Ook hier kan er nog geproefd worden en is er gelegenheid tot een drankje. Nieuw is dat de Valentijnswandeling wordt afgesloten met een heerlijke portie frietjes.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be of via [email protected]. Volwassenen betalen slechts 7,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 3,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee. Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...