Graaf Juan ’t Kint De Roodenbeke aan het woord

Op de koffie in Ooidonk from Martin De Baerdemaeker on Vimeo.

Martin: “We worden ontvangen door gastheer Graaf Juan t’Kint de Roodenbeke in zijn werkkamer. Hij spreekt vrijuit over zijn politieke rol in Bacht-Maria-Leerne en als schepen in Deinze, de geschiedenis van het imposante Spaans-Vlaamse Renaissance-kasteel, de familie t’tKint de Roodenbeke,( die volgend jaar 150 jaar het ‘lustkasteel’ Ooidonk bewoont) en de opvolging door Graaf Henri ’tKint de Rodenbeke, oudste zoon van Graaf Juan.” Interview Peter De Maertelaere.

Info en video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...