TipToe Company speelt ‘PARAFRASI’ te Meigem

In kunstengalerie d’Apostrof in Meigem speelt zaterdag 12 januari om 20u Tiptoe Company ‘Parafrasi’. Muziek van 300 jaar terug, vertaald naar de 21e eeuw. Dit uitgevoerd door 5 muzikanten : Ruth Van Killegem (blokfluiten), Seraphine Stragier (cello), Jutta Troch (harp), Jona Kesteleyn (gitaar) en Pieter Lennaerts (contrabas).

Hoe klinkt Scarlatti als de Italiaans componist Maurizio Pisati zich die muziek inbeeldt op recente instrumenten? Fragmenten ‘gestolen’ muziek die organisch uitmonden in een hedendaagse klanken-taal. Oude en nieuwe ‘tradities’ die elkaar aanvullen en becommentariëren.

Meer info op http://www.dapostrof.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...