Miss dracula uit Deinze laat terug van zich horen.

Op 3 januari vond in Antwerpen de officiële persvoorstelling plaats van de kalender t.v.v. het Kinderkankerfonds. Het idee voor deze kalender kwam van KFC Putte, Mathias Geerts en Yuthana Saenen. Voor de foto’s deden ze een beroep op Peter Van Poucke, die voor deze persvoorstelling voor enkele acts zorgde. De meeste modellen die gratis poseerden voor de kalender waren aanwezig om de verkochte exemplaren te signeren. Er was een danceact met Tatjana en Kim, een vuurspuwster en een sexy act met Vanessa Bouvier en Amber Verleyen. Ook kwam Robert Abigail langs om zijn favoriete nummers te draaien.

meer info http://petervanpoucke.wix.com/kalender

Foto’s van dit event kunnen hier bekeken worden – deel 1

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...