Overvloedige regen in Deinze

Overvloedige regen viel Deinze vandaag ten deel. Met gevolgen voor bedreigde woningen, en hinder voor verkeer, zoals medegedeeld door stadsbestuur. In grote delen van West- & Oost-Vlaanderen was er zware regenval. Maar met de cijfers van onze zustersite www.weerstationdeinze.be merken we dat er vandaag op moment van schrijven reeds meer dan 36 liter neerslag viel in Astene – Deinze waar het meetstation staat.

Gezien deze gegevens ook aangeleverd worden bij www.hetweeractueel.nl kunnen we dit vergelijken met omliggende weerstations. Waarbij Deinze dus een pak meer regen te verwerken kreeg dan in omliggende meetstations.

vergelijk regen deinze regio

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...