Wouter Bouvijn Deinzenaar pakt prijs voor kortfilm.

Wouter Bouvijn uit Astene is met zijn kortfilm ‘Tweesprong’ in de prijzen gevallen op het festival Le Festival Premier Plans d’Angers, een festival voor debuutfilms in Frankrijk. Hij kreeg er de prijs van de jury dit zijn kortfilm de beste vonden.

Bouvijn studeerde vorig jaar met grote onderscheiding af aan het Rits. Op het Internationaal Kortfilmfestival in Leuven kreeg hij voor zijn afstudeerproject “Tweesprong” de juryprijs voor het beste debuut. “Tweesprong” vertelt het verhaal van twee broers van wie de vader sterft aan een erfelijke ziekte. De broers worden gespeeld door Joren Seldeslachts en Tom De Hoog. Ook Ben Van Ostade, Leen Dendievel, Lynn Van Royen, Karel Vingerhoets en Mieke De Groote spelen mee in de kortfilm. De muziek is van Maarten Devoldere en Jinte Deprez van Balthazar.

Info: De redactie
Tip: burgemeester Bruyneel

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...