Info-moment in ervaringsgerichte school De Sterrebloem

Op zondag 24 februari staan het team en enkele bestuursleden klaar om al je vragen over de visie, werking, praktische zaken, … van de school te beantwoorden. Als enige ervaringsgerichte school in Deinze is onze manier van begeleiden, werken, kijken, … uniek in Deinze. De school werd vier jaar geleden opgestart en kende sindsdien een positieve evolutie die bevestigd werd door de doorlichting van de Vlaamse onderwijsinspectie vorig schooljaar. Mede dankzij de positieve doorlichting is De Sterrebloem nog meer overtuigd dat hun aanpak efficiënt is en een meerwaarde voor het kind biedt.

Kom gerust met al je vragen, bedenkingen,… langs op zondag 24 februari om 10u30 in de Lange Akkerstraat 17a te Deinze.
Kan je je dan niet vrijmaken maar wil je de school wel beter leren kennen, mail via [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...