Spotted: Deinze

Je bent jong en je wilt wat… Je loopt rond in Deinze en je ziet iemand lopen waar je niet direct durft op afstappen, na x-aantal seconden wil je het toch doen maar ben je te laat… spoorloos… Heb je dit al meegemaakt en je wilt de ultieme oproep doen om deze persoon terug te zien?

DSC_0582

“Hey jij, ik zag je daarnet (zaterdag) in Delhaize Deinze. Je liep eerst zomaar voorbij en keek me eens aan, ik denk dat ik spontaan begon te blozen.. Jouw ogen, zo mooi dat ik niet eens meer zeker ben wat je aanhad. Ik denk een blauwe pull, je had ook ietwat van een bruine kuif. Ik denk dat je je kleine broertje bij je had. Ik droeg een zwarte jas, grijze sjaal, een bruine short met zwarte nylonkousen en bruine hakschoenen. Ik heb ook blond haar. Keek je naar mij omdat je hetzelfde dacht als ik? Ik zag je terug aan de kassa, toen je al aan het afrekenen was. Wauw, wat wil ik je graag leren kennen. Reageer je hier ajb? Of geef je het door aan spotted? Ik ben al helemaal zot van je en ik ken je niet eens. I’d love to see you again!”

Bezoek dan zeker deze Facebook pagina “Spotted: Deinze” en misschien vind je wel het geluk van je leven 😉

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...