Cafetaria sporthal Palaestra Deinze prachtig gerenoveerd

Hoewel het volgende week dinsdag maar officiële opening is van de cafetaria is deze nu reeds open voor het publiek. Het resultaat mag gezien zijn, een open ruimte met veel licht wat de openheid van het sportcomplex benadrukt. Zeer grote lichtkoepels werden geplaatst zodat er overal in de cafetaria veel daglicht aanwezig is. Een mooi groot terras werd voorzien zodat bij mooi weer buiten kan ‘geaperitiefd’ worden.

image

De oude stoelen en tafels steken nog af met het nieuwe interieur, hoewel dit ook wel zijn charme heeft. Het meubilair wordt volgend jaar vernieuwd. De totale kost om het volledige sportcomplex te vernieuwen kost de stad een goeie 5 miljoen euro.

Terras_Palaestra_DSC_2501

Nog 4 jaar wachten en het zwembad wordt aangepakt, we hopen natuurlijk allemaal op een subtropisch paradijs met verschillende glijbanen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...