Ontbijt en pannenkoekennamiddag Dier onder Dak

Zoals elk jaar organiseert vzw Dier onder Dak zowel in Deinze (Brielpaviljoen) op zondag 14 april als in Olsene (Ontmoetingscentrum) op zondag 21 april een ontbijt en pannenkoekennamiddag ten voordele van vzw Dier onder Dak (www.dieronderdak.be). Als jullie de diertjes van vzw Dier onder Dak willen steunen, kom dan zeker af naar één van hun ontbijt en pannenkoekennamiddagen. Enkel voor het ontbijt dient er op voorhand gereserveerd te worden. Deze kaarten kunnen besteld worden via [email protected]

Ontbijt is van 8u tot 11u en omvat een ontbijfbuffet. Volwassenen betalen 8 euro, kinderen van 6 jaar tot 12 jaar betalen 4 euro en onder de 6 jaar is het gratis. Pannenkoekennamiddag is vanaf 14u. Voor 4 euro krijgt u 2 pannenkoeken en een koffie (of een frisdrank).

affiche Ontbijt(Deinze)2013-Met kitten en puppy-001-001

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...