Pekelnej Quiz te Gottem

De pekelnej-Quiz wordt georganiseerd door MVC Pekelnej, een minivoetbalploegje dat sinds vorig jaar actief is in de kern van deinze en dat momenteel 2de staat in de 2de divisie van de kern van Deinze. Zoals iedereen ook weet, is het leven vrij duur. Ook dit is niet anders binnen de minivoetbal, door deze quiz te organiseren hoopt MVC Pekelnej het volgend seizoen binnen de deinse kern te kunnen financieren!

Pekelnej_quiz

De quiz gaat door op vrijdagavond 12 april in de vlasschuur te gottem, er zal begonnen worden rond 19u30. Vragen zullen over allerlei verschillende onderwerpen gaan. Van sport tot cultuur! Ploegjes mogen minstens 3 mensen, en maximum 4 mensen bedragen, inschrijving kost slechts €15 per ploegje!

Je kan niet alleen in de prijzen vallen met je ploeg door te quizzen maar ook door te ‘zuipen’. De ploeg die de meeste dranken heeft gekocht op het einde van de avond zal natuurlijk ook een mooie prijs krijgen!

Verdere informatie kan je vinden op het facebook evenement van de quiz.

Dit vind je misschien ook leuk...