Eetfestijn Linx+

Linx+ Deinze organiseert haar traditioneel eetfestijn op zondag 28.04.2013 om 12u30. Dit gaat door in het restaurant van De Ceder, Parijsestraat, 34 te 9800 Deinze-Astene. Alle info is te vinden op www.linxplusdeinze.be .

foto bestuur Linx+ Deinze

Na de maaltijd is er gelegenheid tot een natuurwandeling in Astene dreef onder begeleiding van een ervaren Gids van Natuurpunt Deinze plus rond 14u45. Afspraak aan de balie van De Ceder. Met steun van het feestcomité Astene.

Meer info kan je bekomen bij de voorzitter Eddy De Winter, 0478-88.20.90 of via [email protected]

[mapsmarker marker=”25″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...