Lenteloop en spaghetti/kaasfestijn van AC Deinze

We hebben er lang moeten op wachten dit jaar, uitzonderlijk lang. Maar eindelijk is de lente aangebroken! De zon doet haar uiterste best om wolken en koude te verdrijven zodat we onze voorraad vitamine D weer kunnen aanvullen. En AC DEINZE doet de rest! Want op 26 april 2013 staat de LENTELOOP op het programma!

Microsoft Word - Lenteloop2013.docx

Dit spektakel gaat door in het recreatiedomein De Brielmeersen over nagenoeg hetzelfde parcours als dat van zijn vermaarde broertjes, de winterjoggings. Er is keuze uit 3 verschillende afstanden (4,2 km – 8,2 km of 12,2 km). Inschrijven kan vanaf 17.30h (deelnameprijs: 5 eur) en het startschot zal weerklinken om 19.00h. De inspanning wordt achteraf beloond met een waardevolle naturaprijs.

Van dat alles krijg je natuurlijk honger en dorst. Dus is er ook gelegenheid tot het nuttigen van een heerlijke spaghetti bolognaise of een kaasschotel. Daarvoor wel graag vooraf inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt (volwassenen: 10 euro, kinderen tot 12 jaar 7 euro). Alle verdere info vind je op www.acdeinze.be

Veel loop- en eetplezier 🙂

[mapsmarker marker=”7″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...