Wandeling “Werkgroep Verder” op 1 mei 2013 in De Ceder in Deinze

Misschien was je er al bij aan zee, in de Kempen, in Limburg?  Samen stappen in Oost-Vlaanderen met als vertrekbasis het vakantiedomein “De Ceder” in Deinze.

Er zal een tocht van een 7-tal kilometer aflegd worden in de onmiddellijke groene omgeving van het centrum.
Naast de wandeling met Werkgroep Verder, die plaatsvindt in de namiddag om 13.45 uur, kan je er een leuk familiemoment van maken in dit centrum. Aansluitend op de gezamenlijke wandeling wordt deze ontmoeting afgesloten omstreeks 16 uur met een stil moment en ritueel op een mooi natuurlijk plekje van het centrum De Ceder, Parijsestraat, 34, 9800 Deinze.

Door het planten van een struik/boom wil de werkgroep aangeven en laten zien dat het leven Verder … gaat, ook al zal er voor de nabestaanden steeds dat lege plekje blijven. Napraten kan dan nadien nog verder in de cafetaria.
De wandeling is gratis en staat open voor iedereen, maar graag je deelname tijdig doorgeven via onze site voor de organisatie van het stille moment: www.werkgroepverder.be

Meer info over bereikbaarheid van Vakantiedomein De Ceder op www.deceder.be. Wenst u meer informatie, stuur gerust een mailtje naar [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...