Leerlingen van Mozaïek Astene ‘need no education’

Mozaiek Astene

Mozaïek Astene

Wat als op een maandagmorgen de leerkrachten niet voor de klasrij verschijnen? Wat als blijkt dat directie en personeel verdwenen zijn? Dat is het moment voor de kinderen van de basisschool Mozaïek Astene om de hit van Pink Floyd ‘We don’t need no education’ swingend over de speelplaats te laten klinken. Deze onvergetelijke dag wordt beleefd in de film ‘App zendt … absent’ waarin alle kinderen de hoofdrol spelen.

Op zaterdagnamiddag 1 juni 2013, de dag van het schoolfeest, wordt de turnzaal omgetoverd in ‘Mozascoop’.
Er zijn drie filmvoorstellingen: om 13u30, 15u30 en 17u30.
Vanaf 18 mei kunt u de trailer bekijken op de website van de school www.mozaiekastene.be.
Naast het filmgebeuren zijn er ook tal van spelactiviteiten en kan de bezoeker genieten van een drankje en een hapje. De leerkrachten, reeds terug van weggeweest, en kinderen heten u van harte welkom op hun schoolfeest.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...