Vanthilt on tour start maandag cc:@vanthiltontour

In Deinze heeft Marcel Vanthilt vandaag zijn nieuwe zomertalkshow Vanthilt On Tour voorgesteld aan de pers. Een talkshow waarin hij, de titel zegt het al, op tournee gaat door Vlaanderen. Van maandag 3 juni tot en met zondag 1 september trekt hij als een ware rockheld van stad tot stad. In juni reist hij naar Deinze, Ronse, De Haan en Maasmechelen en in juli en augustus doet hij Genk, Zeebrugge, Veurne, De Panne en Geraardsbergen aan. En omdat een tournee geen tournee en een zomer geen zomer is als je niet in het buitenland geweest bent, komt daar in augustus het Nederlandse Breda bij.

VanthiltOnTour

Marcel reist met Vanthilt On Tour rond in een indrukwekkende circustent, een constructie die zich leent tot een snelle opbouw en afbraak. Daarin verwelkomt hij in totaal meer dan 250 boeiende gasten. Elke avond sluit Vanthilt On Tour af met een muzikale act. Op maandag 3 juni krijgt Marcel Vanthilt onder meer Ozark Henry, Cirque du Soleil en Karl Vannieuwkerke en Bart Van Loo over de vloer.

Daarnaast heeft de talkshow enkele nieuwe rubrieken. Zo neemt VS-ambassadeur Howard Gutman in Bye Bye Belgium elke dag persoonlijk afscheid van de stad waarin Vanthilt On Tour te gast is en gaat Marcel in Het Zomeralbum op zoek naar de mooiste foto’s van de zomer.

Jan Vermeulen: “Vroeger keek ik bij mijn grootouders naar televisie. Ik herinner me nog levendig de eerste kleurentelevisie en de vele tv-shows uit die tijd. Televisie was een wonder. Als toen iemand zou gezegd hebben dat er ooit zo’n show vanuit Deinze zou worden uitgezonden, had niemand het geloofd. Nu is het zover. En daar zijn we trots op. De stad zal een week lang bruisen. Deinze, nooit Deinzen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...