AD Delhaize verkoopt wijn ten voordele van de voedselbanken Deinze

AD Delhaize Deinze verkoopt vanaf 21 juni wijn ten voordele van de lokale voedselbanken. Meer concreet gaat het over een witte wijn Chenin blanc 2012 uit Zuid Afrika. Per verkochte fles gaat er 1 euro naar werking van de voedselbanken in Deinze. Er worden in eerste instantie 1500 flessen voorzien die exclusief verkocht zullen worden in de AD Delhaize van Deinze.

Wijn ten voordele van de voedselbanken Deinze
Chenin_Blanc_2012Het is niet toevallig dat AD Delhaize Deinze deze actie opzet. De winkel en zijn personeel zijn altijd al sociaal geëngageerd geweest. De lancering van deze actie benadukt dit nog maar eens. In tijden van economische onzekerheid zijn organisaties zoals de Voedselbanken broodnodig. “Met deze actie wil AD Delhaize Deinze zijn steente bijdragen aan het goede doel”, Geert Dewitte, uitbater van AD Delhaize Deinze.
Vanaf 21 juni is de wijn te koop in de AD Delhaize Deinze aan 3,59 euro. Van elke verkochte fles gaat er 1 euro naar de voedselbanken. Initieel worden er 1500 flessen voorzien en de verkoop van deze wijn gaat door zolang de voorraad strekt. Bij een groot succes voorziet de winkel een extra voorraad van 1000 flessen.
Deze wijn is beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni ter gelegenheid van de wijnproeverij van Zuid Afrikaanse wijnen die doorgaat in AD Delhaize Deinze op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni van 10u30 tot 18u.
Chenin Blanc 2012 uit Zuid-Afrika – prijs/kwaliteit een uitstekende wijn
Deze droge witte wijn is een 100% chenin afkomstig uit The Western Cape, Zuid Afrika en is geschikt als aperitief alsook aanbevolen bij vis, zeevruchten en gerookte vis

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...