Deinze all’Italiana – Braderie 19 tot 22 juni

Van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni organiseert de Opperdekenij van Deinze de jaarlijkse braderie. De braderiekraampjes worden dit jaar versierd met Italiaanse vlagjes en de handelaars dragen Italiaanse sjaals want… het thema van deze braderie is DEINZE ALL’ITALIANA.

braderie-Deinze-2013

4 dagen vol verrassingen!
De handelaars van het centrum organiseren tal van activiteiten: Italian bar met hapjes en drankjes, een Italiaans terras, ijsjes, etalagezoektocht… Voor de kinderen staan er springkastelen, is er kindergrime, een ballonnenartiest, een klimmuur.

Op zaterdag 22 juni zijn alle winkels doorlopend open van 9u30 tot 18u00.
De braderie wordt op zaterdagavond afgesloten met een barbecue voor de handelaars op het Sint-Poppoplein (vooraf in te schrijven, niet voor hun personeel).

Etalagezoektocht
Doe van 19 tot 22 juni mee aan de etalagewedstrijd en win een Vespa-verwendag voor het hele gezin! Om kans te maken op deze prijs, ga je tijdens het winkelen op zoek naar Italiaanse objecten in de etalages…

Iedere deelnemende handelaar plaatst in zijn etalage een typisch object uit Italië dat totaal niet thuishoort in zijn assortiment (vb. een schoenwinkel plaatst een Vespa in de etalage, een kledingwinkel een salami,…). Op het wedstrijdblad krijgt iedere handelaar naast zijn naam een band waarin de letters van dat object moeten ingevuld worden.
Vb: bij Nancy Store hangt een “salami” in de etalage”.

salami

De letter “L” van het woord SALAMI zal de deelnemer nodig hebben om de naam van een locatie te vormen. Op deze locatie zal een box staan waarin men het deelnemingsformulier zal kunnen deponeren.
Iedere deelnemende handelaar staat dus voor 1 letter van het te vormen woord. De handelaars zijn vrij om een tip in hun etalage te plaatsen omtrent het te vinden object.

Er zal een schiftingsvraag moeten worden ingevuld, de deelnemer die het dichtst bij het juiste antwoord zit wint de hoofdprijs; deze die volgen prijs 2, 3, 4 en 5.

De deelnemende handelaars bevinden zich in volgende straten:
1. Markt: 15 winkels
2. Tolpoortstraat: 20 winkels
3. Stationsstraat : 2 winkels
4. Gaversesteenweg: 5 winkels
5. Gentstraat / Kortrijkstraat: 15 winkels

TonyDonza

Tony Donza trakteert
Op woensdag- en zaterdagnamiddag trakteert Tony Donza de klanten van de handelszaken op een hapje, een drankje of een cadeautje. Per straat komt hij in twee zaken langs! Dus 12 stopplaatsen per namiddag van ongeveer 15 minuten.

Tony Donza fotowedstrijd
Neem een originele foto van jezelf met Tony, plaats hem op de Facebookpagina www.facebook.com/WinkeleninDeinze en verzamel zoveel mogelijk links. Er zijn talrijke waardebonnen te winnen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...